Korjaamomaailma.fi -palvelun käyttö

1. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi

Saat käyttöösi ammattilaisen erikoistyökalun, jolla hallitset yrityksen koko korjaamolaitekantaa tarjouspyyntöpalvelun ja laiterekisterin avulla.

Lue lisää

Tutustu Korjaamomaailma.fi -palveluun ilmaisen kokeiluversion avulla. Rekisteröityminen on kaikille käyttäjille ilmaista eikä rekisteröityminen aiheuta minkäänlaisia sitoumuksia ja siitä on helppo irtaantua tarvittaessa. Kokeiluversio sisältää tarjouspyyntöpalvelun, mutta sen käyttöaika on rajattu 30 päivään, Korjaamomaailma ottaa yhteyttä ennen kokeiluajan umpeutumista.

Täytä rekisteröintilomake tai ota yhteyttä palvelutukeemme. Rekisteröityminen tapahtuu helposti etusivulta tai päävalikon "Tilaa palvelu" -linkistä. Aloita täyttämällä avautuva lomake huolellisesti ja paina lopuksi painiketta "Rekisteröidy palveluun". Kun kaikki pakolliset tiedot on täytetty oikein ja olet rekisteröitynyt, saat sähköpostiisi sisäänkirjautumiseen tarvittavat tunnukset sekä linkin, josta voit käydä aktivoimassa tunnukset käyttöösi.

Huom! Täytäthän kaikki pakolliset tiedot oikein. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Puuttellisilla tiedoilla rekisteröintiä ei hyväksytä.

2. Tee tarjouspyyntö

Omilla yhteystiedoillasi valmiiksi varustettu tuote-/palvelukohtainen tarjouspyyntölomake.

Lue lisää

 • Hae tarvitsemasi tuote tuoteryhmäluettelosta. Yhteistyökumppaneidemme tuotevalikoima sisältää mm. autonostimet, testauslaitteet, paineilmakompressorit, rengaskoneet, vauriokorjaamoiden laitteet, maalaamolaitteet...
 • Voit käydä samalla toimittajien kotisivuilla tutustumassa tarvitsemaasi tuotteeseen tai palveluun. Valitsemasi tuotteen toimittajat näkyvät sivun oikeassa laidassa.
 • Täytä tuote-/palvelukohtainen tarjouspyyntölomake.

Lähetä tarjouspyyntö

Kun painat "Lähetä tarjouspyyntö" -painiketta, tarjouspyyntösi lähtee kaikille sivun oikeassa laidassa luetelluille yrityksille. Samalla saat kopion tarjouspyynnöstä omaan sähköpostiisi.

Saat tarjouksen suoraan toimittajilta

Tarjoukset tulevat sinulle suoraan tarjouspyynnön saaneilta toimittajilta. Vertaile tarjouksia ja tee onnistunut valintapäätös.

Sulje tarjouspyyntö

Tehtyäsi päätöksen voit sulkea tarjouspyynnön jolloin tarjouksen tehneille toimittajille välittyy tästä viesti automaattisesti. Näin vältytään turhilta jälkisoitteluilta.

3. Laiterekisteri

Helppo, nopea ja kustannustehokas erikoistyökalu korjaamon laitekannan hallintaan.

Lue lisää

Laiterekisteri

Korjaamomaailma.fi -palvelun avulla pidät helposti yllä rekisteriä korjaamosi laitteista (laiterekisterin voit päivittää itsenäisesti)

 • Autonostimet
 • Kalibroitavat laitteet
 • Kalibroitavat työkalut
 • Muut huoltosopimuslaitteet
 • Korjaamokalusteet
 • Muut laitteet

Rekisteritiedot

 • Ydintiedot laitteista
 • Laitekohtaiset käyttö- ja huoltoohjeet
 • Laitekohtainen huolto- ja korjaushistoria
 • Laite- ja työkalukohtaiset tarkastus- ja kalibrointipöytäkirjat
 • Laitetietojen ja laatuasiakirjojen sähköinen arkistointi, helppo ja nopea löytäminen ja todentaminen

Tarjouspyyntö laiterekisterin kautta

Laiterekisterin avulla kilpailutat helposti säännölliset nostintarkastukset, laite- ja työkalukalibroinnit ja laitteiden vuosihuollot.

Ansaitse tekemällä asiat toisin

Korjaamoyrittäjä ei tule välttämättä ajatelleeksi, kuinka paljon toimittajien kartoittamiseen ja kilpailutukseen sekä korjaamon laitekannan ylläpitoon kuluu aikaa. Tämä aika näkyy suoraan yrityksen tuloksessa menetettynä laskutuksena. Käyttämällä korjaamomaailma.fi -erikoistyökalua syntyy selkeä toimintatapa, joka tehostaa merkittävästi näitä välttämättömiä ylläpitotoimenpiteitä, ja joka voidaan kirjata sellaisenaan prosessi- ja/tai laatukäsikirjaan.

Hinnoittelu

Korjaamomaailma.fi -palvelun hinnoittelu pohjautuu yrityksen huoltopaikkojen määrään.

Lue lisää

HINNASTON PÄIVITYS KÄYNNISSÄ

Pyydä tarjous Korjaamomaailmasta!

Tietojen tarkistaminen ja muuttaminen

Voit tarkistaa Korjaamomaailma.fi rekisterissä olevat tietosi Omat tiedot-sivulla. Korjaamomaailma.fi palvelun kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että pidät sinua ja edustamaasi yritystä koskevat tiedot ajan tasalla. Jos haluat muuttaa yhteystietojasi ota yhteyttä palvelutukeemme. Mikäli olet hukannut salasanasi, voit tilata salasanan vaihtoviestin 'kirjaudu sisään' -sivulta löytyvän linkin kautta.

Tervetuloa ansaitsemaan Korjaamomaailma.fi -palvelun avulla! Rekisteröidy tästä.